Service

På Zerust AB samarbetar vi över gränserna för att erbjuda global support och service i världsklass.

Support I Världsklass

På Zerust samarbetar meriterade forskare och ingenjörer från hela världen för att utveckla och ta fram kundanpassade korrosionsskyddslösningar. Med global närvaro som sträcker sig över 60 länder har våra kunder alltid har nära till kunnig personal och professionell support.

I Sverige är vårt huvudkontor beläget i Mölndal, strax utanför Göteborg där vi bland annat erbjuder avancerad kemiteknisk kompetens och heltäckande support. Vi kan hjälpa dig med planering, utveckling, support och kvalitetssäkring. Vi har kompetensen som krävs för att skräddarsy och anpassa rostskyddslösningarna efter dina önskemål och om det är något som saknas i huset, då hittar vi kompetensen nära till hands i vårt internationella nätverk.

Testning och Kvalitetssäkring

På Zerust erbjuder vi utförlig design-, applikations- och eftermarknadssupport för att säkerställa att våra kunders korrosionsskyddskrav uppfylls. När det rör sig om avancerade tester och analyser genomförs de vanligtvis på något av våra laboratorier, belägna i USA, Tyskland, Japan, Indien och Ryssland.

Klimatkammartest

Med hjälp av ett klimatkammartest kan vi fastställa korrosionsskyddets effekt för att på så sätt komma fram till vilket material och/eller vilka kombinationer av material som fungerar bäst för just din försändelse. Testerna genomförs och utvärderas i något av Zerusts välutrustade laboratorium i USA, Tyskland, Japan, Indien eller Ryssland i enlighet med DIN EN IEC 60068-2-30.

Testsändningar

Med hjälp av testsändningar kan vi följa och analysera det aktuella klimatet, fuktnivåerna och temperaturförhållandena som uppstår under transport och förvaring. Zerust säljare och ingenjörer assisterar gärna på plats genom att förbereda och packa metalldetaljer för testsändning. När en testsändning ankommer kan testpackningen inspekteras och utvärderas utav lokal Zerust personal på plats.